SEO avagy
Keresőoptimalizálás

Legyél több a versenytársaidnál és foglalkozz tudatosan a SEO-val, amely folyamatos bevételt biztosít vállalkozásodnak!

Sok éves tapsztalat

Több éves SEO tapasztalatunk segítségével nem csak a sallangokat tudjuk mondani. Valódi megoldást adunk a kezedbe.

Webshopok és weboldalaknak

Hagyományos webshopoknak és webáruházaknak is segítséget nyújtunk a keresőoptimalizálásba.

Több tucat sikeres optimalizálás

Több mint 50 sikeres projektet vittünk végig, amelyből partnereink több mint fele a TOP10-ben található oldalukkal egyes kulcsszavakra.

A SEO minden területén tudunk segíteni

audit

Egy oldal legnagyobb hiábit csak egy mélyreható elemzéssel lehet sokszor kideríteni. Az audit során minden hibára fény derül.

technikai

A weboldali techikai elemei adják meg az alapot az organikus forgalom növekedésének. Számos tényezőt ellenőrzünk a javítás érdekében.

 

on-page

Az on-page SEO segítségével derül fény sok-sok hibára, amivel hátráltatjuk weboldalunk fejlődését.

 

Content

Minden elem rendben még sincs organikus forgalom? Minden bizonnyal a tartalomi elemmek lesz probléma.

 

Van még értelme a SEO-val foglalkozni?

Az organikus forgalom hiányát nagyon gyorsan megérezzük. Ha folyamatosan minden bevételt teremtő látogatót fizetett hirdetéseken keresztül kell behoznunk, akkor a nyereségünk jelentősen csökken. A SEO nehézsége, hogy nem lehet egyszerű statisztikával megmagyarázni eredményességét vagy eredménytelenségét. Sokszor hónapok, akár évek kellenek, amíg beérik a munka gyümölcse. Cserébe viszont egy tartós eredményt kapunk, aminek a segítségével folyamatosan növekvő konverziókra számíthatunk.

Projekt

Átlag forgalom növekedés

Éves tapasztalat

Velünk egyszerű az együttműködés

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot és találjuk ki együtt, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy organikus forgalmad növekedjen.

Megállapodás

Egyeztetésünk után a legjobb kondíciók kialakításával elindítjuk a közös egyeztetést.

Folyamatos kommunikáció

Az együttműködés során folyamatos kommunikáció lesz közted és a projekt menedszer között, aki segít minden felmerülő kérdést megválaszolni.

Segítünk elindítani a megfelelő úton

Szakértő csapatunk azért van itt, hogy segítsen elindítani az úton. Nem kell Neked tudni, hogy melyik csomagra van szükséged. Mi őszintén elmondjuk, hogy mire van szükség a siker elérésnek érdekében. A SEO egy nagyon összetett dolog, amelyet apró dolgok is befolyásolnak. Ezek amikben mi a legjobban tudunk segíteni.

Néhány kedves visszajelzés ügyfeleinktől

Balázs

Ügyfél

B

Rengeteg pénzt költöttünk Google hirdetésekre, ami bár jó konverziót hozott nagyon drága volt. 1 év alatt sikerült 50%-kal növelni az organikus forgalmat, így negyedére csökkentettük a hirdetések költségét. Win-win helyzet!

Dani

Ügyfél

B

A webáruházunk nagyon jó árakon tudja adni termékeit, mégsem talált rá senki. A SEO Magyarország segített megérteni a hibákat és közösen találtuk meg az új utat. Nagyon hálásak vagyunk, azóta szárnyal az értékesítésünk!

Angelika

Ügyfél

B

Nehezen értem el a célközönségemet. A SEO Magyarország nyitotta fel a szemem, hogy bár szuper cikkeket írok, de azok optimalizálás hiányában senki nem találta meg. Ekkor jöttem rá, hogy az írás bonyolultabb dolog. Azóta is ők gyártják a cikkeket nekem.

Készen állsz növelni az organikus forgalmadat?

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvétel

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi nyilatkozat

9 + 7 =

Friss hírek és Érdekességek

Olvass a SEO világából friss és érdekes híreket.

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Egy webshop egyik legfontosabb oldala SEO szempontból a kategória oldal. Sokan azonban nem tesznek meg mindent, hogy megfelelő módon optimalizálják és ezzel nagyon sok vevőt veszítenek. Ennek a cikknek a segítségével megtanulhatod, hogy miként teheted ezt meg.   A...

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

A weboldal tulajdonosok szeretik az organikus forrásból érkező konverziókat. Miért? Mert nem kellett érte fizetni. Persze ez csak közvetlen igaz, hiszen a jó helyezéseket elérni sok idő és energia. A szomorúság akkor kezdődik, amikor egyik pillanatról a másikra elkezd...

Miért fontos a tartalom a sikeres SEO-hoz?

Miért fontos a tartalom a sikeres SEO-hoz?

A sikeres SEO kulcsa a tartalom. Fontos, hogy ez megfelelően optimalizálva kerüljön fel a honlapunkra. A tartalom a SEO olyan eleme, ami nélkül nem lehetünk sikeresek. Érdekesség, hogy egy kiemelkedő tartalom egyensúlyozni tudja (bizonyos szintig) a technikai...

careclub logo referencia
planeat referencia
3dparade logo referencia