SEO avagy
Keresőoptimalizálás

Legyél több a versenytársaidnál és foglalkozz tudatosan a SEO-val, amely folyamatos bevételt biztosít vállalkozásodnak!

Sok éves tapsztalat

Több éves SEO tapasztalatunk segítségével nem csak a sallangokat tudjuk mondani. Valódi megoldást adunk a kezedbe.

Webshopok és weboldalaknak

Hagyományos webshopoknak és webáruházaknak is segítséget nyújtunk a keresőoptimalizálásba.

Több tucat sikeres optimalizálás

Több mint 50 sikeres projektet vittünk végig, amelyből partnereink több mint fele a TOP10-ben található oldalukkal egyes kulcsszavakra.

A SEO minden területén tudunk segíteni

audit

Egy oldal legnagyobb hiábit csak egy mélyreható elemzéssel lehet sokszor kideríteni. Az audit során minden hibára fény derül.

technikai

A weboldali techikai elemei adják meg az alapot az organikus forgalom növekedésének. Számos tényezőt ellenőrzünk a javítás érdekében.

 

on-page

Az on-page SEO segítségével derül fény sok-sok hibára, amivel hátráltatjuk weboldalunk fejlődését.

 

Content

Minden elem rendben még sincs organikus forgalom? Minden bizonnyal a tartalomi elemmek lesz probléma.

 

Van még értelme a SEO-val foglalkozni?

Az organikus forgalom hiányát nagyon gyorsan megérezzük. Ha folyamatosan minden bevételt teremtő látogatót fizetett hirdetéseken keresztül kell behoznunk, akkor a nyereségünk jelentősen csökken. A SEO nehézsége, hogy nem lehet egyszerű statisztikával megmagyarázni eredményességét vagy eredménytelenségét. Sokszor hónapok, akár évek kellenek, amíg beérik a munka gyümölcse. Cserébe viszont egy tartós eredményt kapunk, aminek a segítségével folyamatosan növekvő konverziókra számíthatunk.

Projekt

Átlag forgalom növekedés

Éves tapasztalat

Velünk egyszerű az együttműködés

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot és találjuk ki együtt, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy organikus forgalmad növekedjen.

Megállapodás

Egyeztetésünk után a legjobb kondíciók kialakításával elindítjuk a közös egyeztetést.

Folyamatos kommunikáció

Az együttműködés során folyamatos kommunikáció lesz közted és a projekt menedszer között, aki segít minden felmerülő kérdést megválaszolni.

Segítünk elindítani a megfelelő úton

Szakértő csapatunk azért van itt, hogy segítsen elindítani az úton. Nem kell Neked tudni, hogy melyik csomagra van szükséged. Mi őszintén elmondjuk, hogy mire van szükség a siker elérésnek érdekében. A SEO egy nagyon összetett dolog, amelyet apró dolgok is befolyásolnak. Ezek amikben mi a legjobban tudunk segíteni.

Kezdjük a közös munkát egy tanácsadással!

Fogalmad sincs, hogy mennyire éri meg foglalkoznod a SEO-val? Megtérül ez Neked valaha? A te piacodon van bármiért értelme ezzel foglalkozni? Ilyen és ehhez hasonló benned rejlő kérdésekre is próbálunk választ adni. Keress minket bizalommal és már az elején elmondjuk mennyire van értelme Neked ezzel foglalkozni!
seo tanácsadás

Néhány ügyfelünk, akiket már a csúcsra juttattunk

Viarent.hu

Magyarország legnagyobb haszongépjárműveket biztosító cége is bennünk bízott meg!

Optimum fogászat

A fogszabályozás kulcsszó éllovasa is belénk fektette a bizalmat!

Somfy Magyarország

Az okos otthonok minden tudója sem bízza a véletlenre!

Néhány kedves visszajelzés ügyfeleinktől

Balázs

Ügyfél

B

Rengeteg pénzt költöttünk Google hirdetésekre, ami bár jó konverziót hozott nagyon drága volt. 1 év alatt sikerült 50%-kal növelni az organikus forgalmat, így negyedére csökkentettük a hirdetések költségét. Win-win helyzet!

Dani

Ügyfél

B

A webáruházunk nagyon jó árakon tudja adni termékeit, mégsem talált rá senki. A SEO Magyarország segített megérteni a hibákat és közösen találtuk meg az új utat. Nagyon hálásak vagyunk, azóta szárnyal az értékesítésünk!

Angelika

Ügyfél

B

Nehezen értem el a célközönségemet. A SEO Magyarország nyitotta fel a szemem, hogy bár szuper cikkeket írok, de azok optimalizálás hiányában senki nem találta meg. Ekkor jöttem rá, hogy az írás bonyolultabb dolog. Azóta is ők gyártják a cikkeket nekem.

Készen állsz növelni az organikus forgalmadat?

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvétel

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi nyilatkozat

3 + 7 =

Friss hírek és Érdekességek

Olvass a SEO világából friss és érdekes híreket.

Képek keresőoptimalizálása – ezek az alapok

Képek keresőoptimalizálása – ezek az alapok

A képek fontos szerepet töltenek be a tartalomfogyasztók életében, s nem meglepő módon többek között ezért a Google organikus rangsorolásában. Nem csoda, hogy mindenki arra törekszik, hogy az optimalizálás a legteljesebb mértékben megvalósuljon. Hogy mit befolyásolhat...

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Egy webshop egyik legfontosabb oldala SEO szempontból a kategória oldal. Sokan azonban nem tesznek meg mindent, hogy megfelelő módon optimalizálják és ezzel nagyon sok vevőt veszítenek. Ennek a cikknek a segítségével megtanulhatod, hogy miként teheted ezt meg.   A...

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

A weboldal tulajdonosok szeretik az organikus forrásból érkező konverziókat. Miért? Mert nem kellett érte fizetni. Persze ez csak közvetlen igaz, hiszen a jó helyezéseket elérni sok idő és energia. A szomorúság akkor kezdődik, amikor egyik pillanatról a másikra elkezd...

careclub logo referencia
planeat referencia
3dparade logo referencia