Szövegírás
cégeknek

Segítünk olyan szöveget írni, amely konverziót hoz és örömmel olvassák látogatóid.

Profi szövegek

Számunkra fontos, hogy olyan szövegeket írjunk, amiket a saját weboldalunkra is örömmel tennénk fel.

Minden felületre

Különböző felületekre vállaljuk a szövegírást, így szó lehet egy hirdetés szövegről vagy akár egy komplett weboldalról is.

Elégedettség

Szeretjük, ha ügyfeleink elégedettek, így elmélyülünk az adott témában, hogy minél inkább releváns szöveget tudjunk írni.

Szövegírás változatosan megfelelően optimalizálva

Felületek, ahova szövegeket írunk

Ezekre a felületekre számtalan ügyfelünknek írtunk már szöveget, több 100.000 karakter mennyiségben.

Weboldal szövegezés

Komplett weboldalak szövegezése esetén az összes aloldalra lévő tartalmat elkészítjük. Így a Te dolgod már csak a konverziók mérése.

Sales oldalak

A sales oldalak célja az értékesítés, fontos, hogy a szöveg irányítsa az ügyfeleket.

Hírlevelek

Az e-mail marketing ma is fontos és az is marad. Ha nem működik Nálatok, lehet a hírlevél szövegezésével van a probléma.

Hirdetések

Ne költsd feleslegesen a pénzed hirdetésekre, ha nem megfelelő a szövegezés biztos, hogy alacsony lesz az átkattintási arány.

Blog cikkek

Hiába van egy nagyon jó témánk, ha azt nem tudjuk úgy leírni, hogy ügyfeleink, olvasónik élvezzék, nem érünk vele sokat.

Termék leírások

A legfontosabb, hogy sikeresen értékesítsd webáruházad termékeit? Egy hívogató és problémamegoldó szöveg jelentősen növelheti a konverziót!

Miért érdemes profikra bízni a szövegírást?

Számtalanszor hallottuk már, hogy “meg tudom én is ezt írni, minek ezért fizetni?” Majd 1-2 hét után érkezett a megkeresés, hogy “nem értem miért nincs konverzióm!” Ezután elemeztük a megadott szöveget és kiderült: nincsenek kulcsszavak, kiemelések, CTA gombok, vagy nem a megfelelő helyeken. A szövegírás számos különböző tényezőből áll össze, amit nem lehet megtanulni egyik napról a másikra, legfontosabb talán a tapasztalat, hogy már előre tudjuk, miként fog viselkedni az ügyfél, ha ezt a szöveget ide írjuk. Ez a tapasztalat, amit mi tudunk adni.

teljes honlap szövegírás

Sales oldal írása

termék leírás

Milyen szempontokat figyelünk a szövegíráskor?

Célközönség elemzés

Fontos tudnunk, hogy milyen típusú embereknek szól a tartalom (B2B, B2C, fejlesztőknek, laikusoknak stb.). Ennek megfelelően alkotjuk meg az alapokat.

SEO

A SEO Magyarország csapata számára fontos, hogy a szövegek keresőoptimalizálásra is kerüljenek. Így amennyiben egy teljes weboldal tartalmat írunk garantáltan megelőzi egy kulcsszókutatás

Konverziós pontok

A weboldal legfőbb célja (általában) az értékesítés. Így kiemelten fontos, hogy a konverziós pontok ott helyezkedjenek el, ahol a vásárló a legnagyobb eséllyel kattint rá.

Mennyibe kerül a szövegírás?

Ez egy nagyon változó szám. Óradíjban vagy leütésekben történik a megállapodás minden esetben, azonban sokat számít, hogy milyen téma, milyen jellegű elmélyülés szükség. Így ennek a meghatározása előre felelőtlenség lenne. Fontos, hogy minden részletet egyeztessünk, hogy a legjobb ajánlatot készítsük el. Vázold fel terveidet nekünk, mi tudjuk mit kérdezzünk, hogy egy komplett terv álljon össze!

Néhány vélemény ügyfeleinktől

Balázs

Ügyfél

B

Weboldalunk kívül-belül megújítottuk és tudtuk, hogy szükség lesz a szövegezés megreformálására is. Jobbat nem is választhattunk volna, mint a SEO Magyarország csapata.

Kristóf

Ügyfél

B

Hirdetéseink átkattintási aránya sokat növekedett mióta együtt dolgozunk a SEO Magyarországgal. Már az első beszélgetés során olyan hibákat tártak fel, ami egyértelművé tette mi a gond.

Tímea

Ügyfél

B

Mi nagyon sokat energiát raktunk bele a sales oldalaink írásába. Azonban mindig azt éreztük lehetne ebből többet is kihozni. Igazunk volt, a SEO Magyarországgal sikerült.

Alkossunk olyan szövegeket, amelyeket imádni fognak ügyfeleid.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvétel

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi nyilatkozat

1 + 7 =

Friss hírek és Érdekességek

Olvass érdekes blog cikkeket az online marketing világából.

Képek keresőoptimalizálása – ezek az alapok

Képek keresőoptimalizálása – ezek az alapok

A képek fontos szerepet töltenek be a tartalomfogyasztók életében, s nem meglepő módon többek között ezért a Google organikus rangsorolásában. Nem csoda, hogy mindenki arra törekszik, hogy az optimalizálás a legteljesebb mértékben megvalósuljon. Hogy mit befolyásolhat...

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Egy webshop egyik legfontosabb oldala SEO szempontból a kategória oldal. Sokan azonban nem tesznek meg mindent, hogy megfelelő módon optimalizálják és ezzel nagyon sok vevőt veszítenek. Ennek a cikknek a segítségével megtanulhatod, hogy miként teheted ezt meg.   A...

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

A weboldal tulajdonosok szeretik az organikus forrásból érkező konverziókat. Miért? Mert nem kellett érte fizetni. Persze ez csak közvetlen igaz, hiszen a jó helyezéseket elérni sok idő és energia. A szomorúság akkor kezdődik, amikor egyik pillanatról a másikra elkezd...

careclub logo referencia
planeat referencia
3dparade logo referencia