Weboldal és webshop 

készítés

Reszponzív, szép, gyors. Kihozzuk a legtöbbet a WordPress-ből!

Sok éves tapsztalat

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően olyan weboldalakat tudunk készíteni, amelyek sikerre viszik a céged.

Webshopok és weboldalak

Hagyományos weboldalakat és webáruházak létrehozásában is tudunk segítséget nyújtani

SEO optimalizálás

Igény szerint szívesen keresőoptimalizáljuk az oldalad, hogy később az alapokra építve tudd sikerre vinni az oldalad.

Ezekre különösen figyelünk

reszponzív

Reszponzív weboldalakat készítünk, hogy minden felületen tökéletes legyen a megjelenés. Ez által nem veszítesz ügyfeleket. Figyelünk a részletekre!

 

Prémium környezet

Nem dolgozunk ingyenes sablonokkal vagy bővítménekkel. Nekünk fontos, hogy amit átadunk minőségi legyen, így csak prémium eszközöket használnuk

Mérhetőség

Segítünk, hogy weboldalad mögött számokat is láss. Ehhez bekötjük számodra a Google Analytics-et, hogy tudd jó úton jársz-e. Kérdés esetén segítünk

Content

Nem szeretnél a szövegezéssel bajlódni? Profilunkba vág, hogy segítsünk! Igény szerint szívesen megírjuk számodra weboldalad szövegezését.

Miért érdemes egy minőségi honlapba fektetni?

2021-ben talán nincs is fontosabb, mint a minőségi online jelenlét. Legyen szó egy webáruházról vagy éppen egy bemutatkozó weboldalról. Azonban, ha magunk próbáljuk meg összerakni valószínűleg egy olyan oldalt kapunk, amit sem a látogatók, sem a Google nem szeret. Márpedig mindkettő kiemelten fontos a konverziók érdekében. Amennyiben profi csapattal készül egy weboldal, akkor az egyszeri befektetés hosszú távon bőven megtérül, hiszen az oldal figyelembe vesz minden fontos marketing szempontot. 

Elkészült weboldal

Elkészült webshop

Éves tapasztalat

Weboldallal kapcsolatos szolgáltatásink

Ezeken a terülteken tudunk segíteni.

Weboldal készítés

Profi és gyors weboldal készítés

Webshop készítés

Webshop, amelyet utána Te is egyszerűen fogsz tudni kezelni. 

Karbantartás

Weboldalunk épségével folyamatosan érdemes foglalkozni. Segítünk karbantartani.

Velünk egyszerű az együttműködés

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot és találjuk ki együtt, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy organikus forgalmad növekedjen.

Megállapodás

Egyeztetésünk után a legjobb kondíciók kialakításával elindítjuk a közös egyeztetést.

Folyamatos kommunikáció

Az együttműködés során folyamatos kommunikáció lesz közted és a projekt menedszer között, aki segít minden felmerülő kérdést megválaszolni.

Miért WordPress-el dolgozunk?

A WordPress a világ egyik legnépszerűbb weboldal motor. Nem véletlenül. Az üzleti igények nagy részére olcsó és profi megoldásokat tud nyújtani a WordPress, így csak ritka esetén nem kivitelezhetőek az igények ennek a motornak a segítségével. Tehát egy olcsó és minőségi platformot kapunk, amit utána Neked is egyszerű kezelni! Ezért specializálódtunk a WordPress területére, így a legtöbbet tudjuk kihozni számodra is!

Néhány kedves visszajelzés ügyfeleinktől

Alina

Ügyfél

B

Korábbi weboldalunk lassú és unalmas volt. A SEO Magyarország csapata egy olyan weboldalt rakott nekünk össze, amire azóta is büszkék vagyunk. Köszönjük!

Zsolt

Ügyfél

B

A gyors változások miatt sürgősen szükségünk volt egy webshopra. A SEO Magyarország nem csak gyors, de minőségi munkát is végzett. Köszönjük a rugalmasságot!

Attila

Ügyfél

B

Erősebb online jelenlét miatt szükségünk volt egy jó oldalra, amit, ha megnéztek ügyfelenik azt mondták: “Igen, őket érdemes választani”. Szerencsére ez sikerült. Köszönjük!

Készen állsz, hogy elkészítsük Neked profi weboldalad?

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvétel

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatvédelmi nyilatkozat

14 + 2 =

Friss hírek és Érdekességek

Olvass a SEO világából friss és érdekes híreket.

Képek keresőoptimalizálása – ezek az alapok

Képek keresőoptimalizálása – ezek az alapok

A képek fontos szerepet töltenek be a tartalomfogyasztók életében, s nem meglepő módon többek között ezért a Google organikus rangsorolásában. Nem csoda, hogy mindenki arra törekszik, hogy az optimalizálás a legteljesebb mértékben megvalósuljon. Hogy mit befolyásolhat...

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Hogyan optimalizáld webshop kategóriáidat SEO szempontból?

Egy webshop egyik legfontosabb oldala SEO szempontból a kategória oldal. Sokan azonban nem tesznek meg mindent, hogy megfelelő módon optimalizálják és ezzel nagyon sok vevőt veszítenek. Ennek a cikknek a segítségével megtanulhatod, hogy miként teheted ezt meg.   A...

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

Okok, amiért csökkenhetett az organikus forgalmad

A weboldal tulajdonosok szeretik az organikus forrásból érkező konverziókat. Miért? Mert nem kellett érte fizetni. Persze ez csak közvetlen igaz, hiszen a jó helyezéseket elérni sok idő és energia. A szomorúság akkor kezdődik, amikor egyik pillanatról a másikra elkezd...

careclub logo referencia
planeat referencia
3dparade logo referencia